http://cinemavanti.nl/

Meld je aan voor het SCENECS Debut Film Festival!
http://cinemavanti.nl/viewtopic.php?f=3&t=1719
Page 1 of 1

Author:  SCENECS Film Festival [ 06 Jun 2012, 10:49 ]
Post subject:  Meld je aan voor het SCENECS Debut Film Festival!

Schrijf je in voor SCENECS Film Festival

SCENECS International Debut Film Festival biedt een podium aan debuterende filmmakers. Het festival vindt dit najaar voor de zevende keer plaats in Amersfoort en jouw fictie- of documentairefilm kan hier vertoond worden!

Je kunt met jouw productie strijden om de felbegeerde Dutch Golden Stone Award en een mooie geldprijs, welke je kunt investeren in jouw volgende productie. Jouw fictiefilm of documentaire zal met de andere (internationale) inzendingen gejureerd worden door grote namen in de Nederlandse filmindustrie, zoals Jos Stelling, Pieter Verhoef en Steven de Jong. De beste producties worden beloond tijdens het spectaculaire Grand Gala.

Naast filmvertoningen biedt SCENECS een educatieprogramma aan tijdens het festival voor de ontwikkeling van debuterende filmmakers. Het programma-aanbod bestond vorig jaar uit een aantal interviews met filmmakers, er was een masterclass van Jean van de Velde te volgen.

Je kan je film inzenden tot 15 juli 2012
.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor het inzenden van jouw film, ga naar onze website http://www.scenecs.nl/ Wij kijken uit naar jouw film!

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/