Logo

It is currently 25 Jun 2019, 10:49Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  Stuur je film in voor het BUTFF2012!
09 Feb 2012, 14:59 

Joined: 2009
Posts: 6
STUUR JE FILM IN voor het BUTFF 2012!

FESTIVAL
Van 5 t/m 9 september 2012 zal het jaarlijkse BUTfilmfestival plaatsvinden in het centrum van Breda. Het festivalthema van dit jaar is: 'Apocalypse'. Het BUTfilmfestival onderscheidt zich van andere filmfestivals door films te vertonen die door hun vorm, smaak en inhoud afwijken van de gangbare cinema. BUT staat voor B-movies, Underground en Trash. ‘B-films’ zijn met een klein budget gemaakte films die niet onder een grote productiestudio vallen. Undergroundfilms’ zijn films die de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Ze bevatten vaak expliciete beelden. ‘Trash-films’ zijn over de top films qua inhoud en beeldmateriaal. Voor de liefhebbers van het experimentele, merkwaardige, bizarre en absurde wordt ieder jaar een bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Naast films zijn ook performances, kunst, educatie (BUT-workshops) en een symposium een vast onderdeel van het BUT Film Festival.

PROGRAMMA
Ieder jaar worden regisseurs, producenten, en acteurs uit de gehele wereld uitgenodigd. In het verleden waren onder meer; Fred Vogel, JT Petty, Andrew van den Houten, Lloyd Kaufman, Wenzel Storch, Christian Veil, Adam Wingard, Javi Camino, Barak Epstein aanwezig op het festival. Tijdens vorige festivals vertoonden we onder andere: "LA zombie", "Necronos",  "Reise ins Glück”, "Stagknight", "S&Man", "Evil Aliens", "Go-Go Motel", "August Underground", "The Girl Next Door", "Popskull", "Otto", "ìMaldito Bastardo", "Recon 2021", "Recon 2022".

REAGEREN / MEER INFORMATIE
Denk jij dat je een interessante korte of lange film gemaakt hebt die binnen het genre van BUTFF2012 valt? Stuur je film op DVD dan op samen met een ingevuld aanmeldingsformulier (via de website) naar:
Stichting Idee-fixe t.a.v. BUT 2012
Markendaalseweg 36
4811 KC Breda

De deadline voor het insturen is vóór 1 juni 2012. In juli & augustus zullen alle inzenders een bericht ontvangen met daarin de kennisgeving of hun inzending geselecteerd is of niet.

http://www.butff.nl


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Theme created by CC Baxter