Logo

It is currently 20 Jun 2019, 18:15Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  SCENECS Film Festival 2011
26 Oct 2011, 11:51 

Joined: 2011
Posts: 5
Location: Amersfoort
Op zaterdag 5 november van 13.00 – 15.00 uur in Theater de Lieve Vrouw te Amersfoort is er tijdens het SCENECS Film Festival voor iedere beginnende filmmaker ruimte om deel te nemen aan de pitchsessies. Iedereen krijgt 5 minuten de tijd om zijn of haar idee te pitchen en ontvangt daarbij aansluitend 5 minuten feedback van een panel van gevestigde filmmakers. Het pitchpanel bestaan uit André van Duren, Frans Weisz, Pieter Verhoef en Mijke de Jong.

Tussen 15.30 – 17.00 uur word er een Masterclass gegeven door regisseur Mijke de Jong, winnaar van meerderen Gouden Kalveren en o.a. van de films ‘Joy’, ‘Het Zusje van Katia’ en ‘Tussenstand’. De Masterclass zal in het teken staan van ‘hoe te werken met onervaren acteurs als regisseur’.

Wil jij graag weten wat filmmakers van jou filmidee vinden? Of wil je graag meer leren van gevestigde filmmakers? Kijk dan voor meer informatie op www.scenecs.nl of mail naar productionteam@scenecs.com en meld je snel aan, want de plaatsen voor de pitchsessie en de masterclass zijn beperkt! De kosten voor het educatieprogramma met pitchsessie en/of masterclass zijn 15 euro per persoon.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Theme created by CC Baxter