Logo

It is currently 20 Jun 2019, 18:15Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  Schrijf je in voor SCENECS Film Festival
14 Jun 2011, 09:33 

Joined: 2011
Posts: 5
Location: Amersfoort
SCENECS International Debut Film Festival biedt een podium aan debuterende filmmakers. Het festival vindt dit najaar voor de zesde keer plaats in Amersfoort en jouw fictie- of documentairefilm kan hier vertoond worden!

Je kunt met jouw productie strijden om de felbegeerde Dutch Golden Stone Award en een mooie geldprijs, welke je kunt investeren in jouw volgende productie. Jouw fictiefilm of documentaire zal met de andere (internationale) inzendingen gejureerd worden door grote namen in de Nederlandse filmindustrie, zoals Jos Stelling, Pieter Verhoef en Steven de Jong. De beste producties worden beloond tijdens het spectaculaire Grand Gala.

Naast filmvertoningen biedt SCENECS een educatieprogramma aan tijdens het festival voor de ontwikkeling van debuterende filmmakers. Het programma-aanbod bestond vorig jaar uit een aantal interviews met filmmakers, er was een masterclass van Jean van de Velde te volgen en je kon meedoen aan een pitch sessie met Jos Stelling.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor het inzenden van jouw film, ga naar onze website www.scenecs.nl. Wij kijken uit naar jouw film!


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Theme created by CC Baxter