Logo

It is currently 16 Feb 2019, 02:27Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  The Adventures of Pete & Pete
24 Oct 2006, 10:21 
User avatar

Joined: 2006
Posts: 3812
The Adventures of Pete & Pete (1993-1996)

Seizoen 1 ****1/2

Eerste seizoen afgerond en was zeer aangenaam verrast door deze 'kinderserie'. Kende het eigenlijk totaal niet maar omdat Mark Mulcahy (zie avatar) met zijn oude band Polaris de huisband in de serie is wilde ik het toch eens proberen. Met de muziek moest het namelijk wel goed zitten en dat is ook zo!

Pete en Pete zijn twee roodharige broertjes met dus dezelfde naam waarvan de jongste om onverklaarbare reden met zeemans-tatoeages rondloopt. Ze beleven in hun stadje Wellsville avonturen waarbij kleine zaken opeens tot gigantische proporties worden gedreven. Dit leidt vaak tot bizarre, surrealistische situaties die tegelijkertijd veel waarheid en herkenbare situaties bevatten. Regelmatig worden ze ook geholpen door het meest bizarre personage in de serie: Artie, 'The Strongest Man In The World!'. Leuke bijrolletjes ook van o.a. Michael Stipe, Blondie, Steve Buscemi en Hunter S. Thompson!

Ouders die hun kinderen hier destijds naar lieten kijken hadden waarschijnlijk geen idee waar ze aan blootgesteld werden. Pete & Pete zijn namelijk allesbehalve politiek correct... maar wel supercool. Als je wilt weten waar series als Malcolm In The Middle en Scrubs de mosterd vandaan hebben dan moet je deze serie gaan kijken. Ik kijk er nu al nostalgisch op terug en seizoen 2 is onderweg.

Image


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Theme created by CC Baxter