Logo

It is currently 16 Feb 2019, 02:19Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
  Hustle
27 Feb 2006, 19:52 

Joined: 2006
Posts: 617
Image

Zelf kan ik me niet echt een volger van deze serie noemen, aangezien ik bijna nooit series op TV volg. Toevallig heb ik een paar afleveringen gezien op Nederland 3 en nu zijn ze bezig met Hustle op Canvas. Maar ik heb dus geen idee welk seizoen.

Hustle gaat over een groepje 'hustlers'. Oftwel, een groep Engelsen die steeds mensen of instanties proberen op te lichten. Op de meest ingenieuze manieren weten ze het klusje steeds weer klaar te spelen. Waarbij voor elk persoon een specifieke rol is ingeruimd om het geheel in goede banen te leiden.

Zelf vind ik dit altijd een leuke serie als ik er weer eens voorbij schiet. Ook al weet je vaak dat goed gaat aflopen, je blijft toch kijken. Uiteraard wil je steeds weten hoe ze het doen, maar de serie is vooral zeer laagdrempelig. Hierdoor kijkt het gewoon eenvoudig weg.

Aan de andere kant: Wie ben ik. Ik heb misschien 3 a 4 afleveringen gezien en misschien gaat een heel seizoen vervelen. Zit er wel ontwikkeling in de serie? Of is het steeds hetzelfde liedje? Kortom, ik zou graag wat reacties ontvangen over deze serie....


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Theme created by CC Baxter